Welkom op Ozey webdesign

Wat ooit begon als hobby, is inmiddels
uitgegroeid tot een jong en fris bedrijf
onder de naam Ozey.
Ons streven; "Op een klantvriendelijke
manier u voorzien van een mooie website en
vervolgens verder gaan waar andere
achter blijven"


Lees verder...

Webdesign

Op onze begin pagina heeft u in de "carousel" al in grote lijnen kunnen lezen hoe ik te werk ga met het ontwerpen van een website.
Echter webdesign bestaat uit meer dan alleen het daadwerkelijk maken van een website...

Waarom een website?

Een website kan in veel gevallen een grote meerwaarde hebben voor uw bedrijf. Nog niet zo heel lang geleden was een telefoongids en/of een goudengids Het middel om bijvb. een hovenier in de buurt te vinden. Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken in de zoektocht naar een dienst of produkt. Hier niet in mee gaan, betekent vaak een achterstand op uw concurrenten. Websites zijn echter niet alleen voor bedrijven een prima visite kaartje en voordelig promotie middel. Steeds meer particulieren beheren een website in teken van bijvb. hun hobby. Daarnaast bestaan er vele mogelijkheden om middels een website een zakcentje bij te verdienen. Ozey webdesign is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het world wide web en kan u prima vrijblijvend adviseren. Ook als uw huidige website toe is aan vernieuwing, kan ik u prima van dienst zijn.


Uw wensen

Het is natuurlijk erg makkelijk om te vragen naar uw wensen, als u misschien niet eens op de hoogte bent van de vele mogelijkheden.
Toch is dit de eerst te nemen stap in het design proces. "Wat wilt u de toekomstige bezoeker bieden op uw website?" In de meeste gevallen heb ik zelf al snel een aantal voorstellen die passen bij het antwoord op deze vraag.

Webdesign Mogelijkheden

Ozey Webdesign is prima in staat om u snel en voordelig aan een mooie statische website te helpen. Soms is het echter raadzaam om optimaal gebruik te maken van meer interactieve toepassingen. Een website die u zelf kunt beheren middels een CMS bijvb.;

Een contentmanagementsysteem maakt het mogelijk dat mensen eenvoudig, gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog. (bron:wikipedia)

Een CMS systeem kan dus zeker een meerwaarde zijn voor uw toekomstige website, maar hiermee wil ik een "statische site" niet ondermijnen. Vooral qua kosten is een "statische" website voordeliger. Daarnaast bied ik klanten altijd de eerste 3 maanden gratis onderhoud aan (kleine aanpassingen aanbrengen op uw site, plaatsen van linkjes, enz.).

Verder zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor het uiterlijk en inhoud van een website. Om deze allemaal op te sommen, lijkt me te veel "leesvoer" worden. Vanzelfsprekend ben ik altijd bereid mee te denken qua mogelijkheden die voor uw site een meerwaarde zouden kunnen zijn. En zelfs na het daadwerkelijk online zetten van uw site, gaan wij verder in overleg met u over bijvb. het indexeren van uw site door de zoekmachines en hoe uw site wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Bij interesse en/of vragen, kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

 

© Ozey webdesign is gevestigd in Lemmer (Friesland)
kvk 50013866
Algemene Voorwaarden