Welkom op Ozey webdesign

Wat ooit begon als hobby, is inmiddels
uitgegroeid tot een jong en fris bedrijf
onder de naam Ozey.
Ons streven; "Op een klantvriendelijke
manier u voorzien van een mooie website en
vervolgens verder gaan waar andere
achter blijven"


Lees verder...

Info

Wie zit er achter Ozey?

Ozey webdesign is opgericht als éénmanszaak. (Tegenwoordig meer bekend als ZZP).
De persoon achter Ozey heeft ook nog een eigen naam; Eelco Jongedijk, echter met alleen mijn naam vermelden, zou ik mijn vrouw (Lenie) tekort doen. Daarnaast zijn er een aantal personen buiten mijn gezin om, betrokken bij Ozey.

Als zzp-er werk ik vanuit mijn eigen huis, mede hierdoor kan ik de prijzen vergeleken met andere webdesign bedrijven, vrij laag houden. Daarnaast werk ik (indien nodig), samen met andere zzp-ers. (Indien ik gebruik maak van andere zzp-ers voor bijvb. script werk, zal ik dit altijd met u overleggen).

Waarom Ozey?

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van websites. Al snel werd dit mijn grootste hobby, waarbij het de uitdaging was om steeds mooiere layouts te maken. Hierbij kon ik dus al snel niet meer om Photoshop® heen. Dit geweldige programma bied immers geweldige design mogelijkheden. Al snel kreeg ik mails van diverse particulieren en kleine bedrijven, of ik hun kon helpen met het opzetten van een website. Niet alleen het resultaat was belangrijk voor mij (en mijn "klanten"), ik heb nl. altijd een grote waarde gehecht aan de onderlinge communicatie. Wat heeft een klant als wens qua uitstraling v/d website? Wat wil een klant bieden aan inhoud op de website? enz. enz. De betrokkenheid van de klant bij het opzetten van een website was (en is), hierbij zeer groot.

Stappenplan

Het werken met een stappenplan heeft erg veel voordelen voor zowel u, als ik zelf. Het begint met het inventariseren van al uw wensen. Dit kan prima middels de mail, maar ook een telefoon gesprek of een afspraak kan hierbij erg verhelderend werken. Indien we tot een overeenkomst komen voor een webdesign opdracht, begin ik met het maken van een ruwe opzet v/d layout. Deze wordt online gezet en wordt net zo lang bijgeschaafd totdat hij aan uw wens voldoet. Vervolgens wordt de layout omgezet in een website en al dan niet gevuld met uw content. Hierbij zal ik, indien gewenst, een adviserende rol in nemen. Immers de inhoud van een website (content), speelt een grote rol in de vindbaarheid van uw site in de zoekmachines.

Bij een internetmarketingsopdracht werk ik ook met een stappenplan. Deze is minder "vast" dan bij het ontwerpen van een website en zeer afhankelijk van uw wensen. Vanzelfsprekend probeer ik zo transparant mogelijk te zijn en ontvangt u regelmatig een update van mijn geleverde werk.

 

 

© Ozey webdesign is gevestigd in Lemmer (Friesland)
kvk 50013866
Algemene Voorwaarden